Foto's

Beste vrienden en deelnemers van Oss on Classic Wheels,

Wat is het door de Corona pandemie toch een moeilijke tijd voor openbare evenementen. Er is nu gelukkig sprake van enige versoepelingen, doch dit is voor ons evenement te laat en nog onvoldoende. We wilden toch zo graag de Eikenboomgaard de laatste zondag van juni weer gebruiken om een ieder ons mobiele erfgoed te tonen. Bezoekers beleven herinneringen aan vervlogen tijden, liefhebbers en hobbyisten delen hun ervaringen, een leuke toertocht en een spannende prijsuitreiking…..

Echter…….omdat we niemand willen blootstellen aan een kans op besmetting, en zeker geen afbreuk willen doen aan het openbare karakter van het evenement hebben we (met pijn in ons hart) besloten de organisatie door te schuiven naar 2022. Naar onze mening is het alles of niets.

Laten we hopen dat het “oude normaal” weer snel terugkomt. Wij vragen deelnemers nog even geduld te hebben. We komen ZEKER weer terug met ons mooie Osse evenement. Tot die tijd wensen wij u een fijne, maar bovenal gezonde zomer met vele veilige toer-kilometers. Graag zien wij u volgend jaar op zondag 26 juni 2022 voor hopenlijk een normale editie van Oss on Classic Wheels.